Αλεξάνδρεια: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αργύρη Πανταζόπουλου. – βίντεο – φωτό

Δυναμικό παρών έδωσε σήμερα ο κόσμος της Αλεξάνδρειας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αργύρη Πανταζόπουλου.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Συνάμα παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξής του ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό τον λόγο πήρε ο ηγέτης της παράταξης, πραγματοποιώντας ουσιαστικά την πρώτη προεκλογική του ομιλία, που έλαβε χώρα επί της οδού Βετσοπούλου.

Το πρωταρχικό του μήνυμα ήταν: “Είμαστε εδώ για να πάμε τον τόπο μας μπροστά, γυρίζοντας την πλάτη στο παρελθόν. Αξιοποιούμε δυναμικά τα πολλά που μας ενώνουν, αλλάζουμε τον δήμο Αλεξάνδρειας.” Στην ομιλία που ακολούθησε, ο Αργύρης Πανταζόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που μαστίζουν το δήμο Αλεξάνδρειας και χρίζουν άμεσης επίλυσης. Τα σκουπίδια, τα άσχημα οδοστρώματα, η φοροελάφρυνση των δημοτικών τελών, η καθαριότητα, οι αναπλάσεις πλατειών, δρόμων και πεζοδρομίων, ο ευαίσθητος τομέας της υγείας, το κυκλοφοριακό, τα αδέσποτα κλπ. “Προχωράμε καθαρά και έντιμα. Δεν κάναμε, δεν κάνουμε και ούτε θα κάνουμε εμπόριο ανθρώπινων ψυχών” τόνισε στον επίλογό του ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Τέλος, ένας ένας παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού, με την εκδήλωση να ολοκληρώνεται με την παράθεση δεξίωσης για όλο τον κόσμο.

Δείτε όλη την εκδήλωση στο βίντεο:

Φωτο: