Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κ. Καλαϊτζίδη επισκέφθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Β. Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ, Αντ/γος κ. Μ. Καραμανλάκης

Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 22ας Νοεμβρίου ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Καραμανλάκης  Μιχάλης. Ο  κ. Επιθεωρητής συνοδεύονταν από τον  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Σάνδρο Θωμά και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Τουλίκα Γιώργο.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του δημάρχου Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη.

22-11-karamanlakis-2Ο κ. αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε στον Στρατηγό την ευαρέσκεια του για την αγαστή του συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας.  «Η Ελληνική Αστυνομία στην Ημαθία, όπως και σε όλη την Ελλάδα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, με αυταπάρνηση και ζήλο πράττει ευσυνείδητα το καθήκον της, από τον αρχηγό της, μέχρι τον τελευταίο αστυφύλακα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στα πλαίσια της επισκέψεως του, ο κ. Καλαϊτζίδης δώρισε στον κ.Καραμανλάκη ένα βιβλίο με την ιστορία των Αιγών και αντίγραφο της Μακεδονικής Σάρισας των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Προηγούμενο άρθροΤην Κάρτα Μέλους παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν πατέρας και γιος στην Ημαθία για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης