Το πρώτο Canna Bar στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός – Αποκλειστική συνέντευξη με τον Διονύση Σαρμαζανίδη – βίντεο – φωτο

Σε ένα ατμοσφαιρικό χώρο με ωραία μουσική και design natural chic, συναντήσαμε τον υπερδραστήριο ιδιοκτήτη του κ. Διονύση Σαρμαζανίδη, της The Canna Company του Ομίλου Golden Greece Ηοldings και είχαμε την ευκαιρία μέσα από την συνέντευξη να μας αναλύσει το όλο concept αλλά και τα σχέδιά του για τους προσεχείς μήνες.

Ρεπορτάζ: Σίσσυ Νίκα

Στο Canna bar δοκιμάσαμε ένα εξαιρετικό τσάι με κανναβιδιόλη που επιλέξαμε μεταξύ τριών γεύσεων, κάνναβης, κινέζικου και πράσινου αλλά και καφέδες εμπλουτισμένους με κανναβιδιόλη που παρέχει πολλά ευεργετήματα στον οργανισμό μας. Τα αναψυκτικά και οι μπύρες με κανναβιδιόλη, τώρα έρχονται από το εξωτερικό αλλά σε λίγες ημέρες όλα τα προϊόντα θα προέρχονται από έλληνες παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας. Τα προϊόντα αυτά θα στοιχίζουν περισσότερο στην επιχείρηση, η οποία όμως έχει αποφασίσει να στηρίξει την ελληνική επιχειρηματικότητα που βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Στόχος του είναι τα ποιοτικά  ελληνικά προϊόντα να εξάγονται, ώστε να υπάρχει δραστηριότητα στην Ελλάδα και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους έλληνες.

Το Cannabar εμπνέει … και το σίγουρο είναι ότι ξαναπάμε σύντομα. Στη Θεσσαλονίκη θα ανοίξουν τους επόμενους μήνες και άλλα Cannabar σε διάφορες περιοχές.

Πάντως το πρώτο που άνοιξε στα Άνω Λαδάδικα, είναι όμορφο, το service άψογο, τα κουλουράκια κανέλας με άλευρο κάνναβης εξαιρετικά και τα σνακ όλα εμπλουτισμένα με κάνναβη, το τυρί, τα αλλαντικά… Την επόμενη φορά θα δοκιμάσουμε και τον ναργιλέ που είναι από κρύσταλλο baccarat…

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε όλα τα προϊόντα η περιεκτικότητα στην ψυχοτρόπο κανναβινοειδή ουσία THC είναι μηδαμινή έως 0,2%, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Η έμφαση δίνεται στην CBD, κανναβιδιόλη, που αποδίδονται αποκλειστικά θεραπευτικές ιδιότητες.

Το Cannabar προσφέρει εμπειρία, αναζωογόνηση και σίγουρα θα περάσετε όμορφα.

Τhe Canna Bar

Ηρώδου Αττικού 2, Άνω Λαδάδικα

thecannabar.gr

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: