Την 1η Απριλίου παραδίδεται στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λάρισας-Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 1η Απριλίου θα δοθεί, από  τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λάρισας-Θεσσαλονίκης, ο οποίος περιλαμβάνει τις σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

ΤΕΜΠΗ ΝΕΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ – Σήραγγες στα Τέμπη που θα δοθούν στην κυκλοφορία την 1η Απριλίου. Πρόκειται για το έργο κατασκευής τμήματος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, το οποίο περιλαμβάνει αυτοκινητόδρομο 25 χιλιομέτρων και τρεις δίδυμες υπερσύγχρονες σήραγγες που θα παρακάμπτουν την κοιλάδα των Τεμπών, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Πιθανότατα τη Μεγάλη Τετάρτη ή τη Μεγάλη Πέμπτη θα ακολουθήσει η παράδοση στην κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών, επίσης από τον πρωθυπουργό, ενώ την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ε65. Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί, από τον κ. Τσίπρα, η παράδοση στην κυκλοφορία της Ιονίας Οδού.

 

Προηγούμενο άρθροΒράβευση μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας στα πλαίσια του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας για μαθητές Δημοτικού και Λυκείου που πραγματοποιήθηκε από το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ με την υποστήριξη του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAPA.G.)
Επόμενο άρθροΒρετανία-επίθεση στο Λονδίνο: Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής