![Τεριγιάκι νουντλς με τόνο και λαχανικά Τεριγιάκι νουντλς με τόνο και λαχανικά](https://emvolos.gr/petros/wp-content/uploads/2018/06/EP16-NOODLES-ME-TONO-TERIGIAKI-KATHEMERACHEF-SITE.jpg)
Φιλετάκια τόνου με νουντλς και σάλτσα τεριγιάκι.
Τα πιο νόστιμα γιαπωνέζικα νουντλς με φιλετάκια φρέσκου τόνου ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ, λαχανικά και σάλτσα τεριγιάκι. Ο chef Βαγγέλης Δρίσκας αποκαλύπτει τα μυστικά της Ιαπωνικής κουζίνας με ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο.
Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.