Συνταγή: Τεριγιάκι νουντλς με τόνο και λαχανικά – από τον chef Βαγγέλη Δρίσκα – βίντεο

Τεριγιάκι νουντλς με τόνο και λαχανικά

Φιλετάκια τόνου με νουντλς και σάλτσα τεριγιάκι.
Τα πιο νόστιμα γιαπωνέζικα νουντλς με φιλετάκια φρέσκου τόνου ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ, λαχανικά και σάλτσα τεριγιάκι. Ο chef Βαγγέλης Δρίσκας αποκαλύπτει τα μυστικά της Ιαπωνικής κουζίνας με ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο.

Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.

Δείτε τη συνταγή στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΟ καταρράκτης αφαιρείται πλέον πριν … ωριμάσει
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Πρόγραμμα κίνησης συνεργείων 27ης εβδομάδας για την καταπολέμηση κουνουπιών (02/07/2018-07/07/2018)