Συνταγή: Ψητή μορταδέλα με προβολόνε και Tapenade – από τον chef Βαγγέλη Δρίσκα – βίντεο

Ψητή μορταδέλα με προβολόνε και Tapenade

Ένα υπέροχο πιάτο με ορεκτικά εμπνευσμένο από υλικά της Μεσογείου γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Ο Βαγγέλης Δρίσκας το εμμπλουτίζει με ένα φανταστικό ντιπ Tapenade (γαλλικό ορεκτικό με ελιές κάπαρη και αντζούγιες)

Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.

Δείτε τη συνταγή στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΗ γονιμότητα μπορεί να είναι και θέμα…μεγέθους (ενός εκατοστού), σύμφωνα με μια νέα μελέτη
Επόμενο άρθροΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης θέσεων εργασίας