Συνταγή: Πόκε με φιλέτο τόνου – από τον chef Βαγγέλη Δρίσκα – βίντεο

Πόκε με φιλέτο τόνου

Το poke είναι ένα πιάτο της κλασικής χαβανέζικης κουζίνας. Αποτελείται από ρύζι, θαλασσινά και λαχανικά. Ο Βαγγέλης Δρίσκας το φτιάχνει με ρύζι και φιλέτο τόνου Φλεριανός.

Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.

Δείτε τη συνταγή στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ-Κίνα : « Ο εμπορικός πόλεμος έχει παγκόσμιες επιπτώσεις» – Της Ειρήνης Αιμονιώτη.
Επόμενο άρθροΜέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Πρώτη μεταγραφή ο Λευτέρης Γραμματικός