Συνταγή: Λευκό σαγανάκι με θράψαλα – από τον chef Βαγγέλη Δρίσκα – βίντεο

Λευκό σαγανάκι με θράψαλα

Σαγανάκι με θράψαλα Φλεριανός που διατηρούνται άψογα στο σακουλάκι τους με θαλασσινό νερό. Ο chef Βαγγέλης Δρίσκας τα μαγειρεύει σαγανάκι με λευκή αρωματική σάλτσα με φέτα και ούζο.
Θαλασσινό καλοκαιρινό πιάτο που μπορείτε να συνοδέψτε με μπύρα με θαλασσινό νερό EL BOQUERON.

Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.

Δείτε τη συνταγή στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΦάτε λιγότερο κρέας για να κάνετε εξοικονόμηση νερού, συμβουλεύουν Ευρωπαίοι επιστήμονες
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Μόνο για αύριο Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου Ειδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΣ