Συγκλονίζει ο οδηγός του τρένου: «Η Εύα μου έκανε νόημα να πέσω πάνω της!» – Η 17χρονη που αυτοκτόνησε στην Αλεξάνδρεια

Ο 60χρoνος μηχανοδηγός που βρίσκεται πάνω από τριάντα χρόνια πίσω από το τιμόνι του τρένου, φανερά συγκινημένος και σοκαρισμένος είπε στο protothema.gr:”Να μην το ζήσει κανείς άλλος αυτό που έζησα εγώ εκείνο το βράδυ”

Σοκ έχει προκαλέσει η ιστορία που κρύβεται πίσω από τον θανάσιμο τραυματισμό 18χρονης από διερχόμενη αμαξοστοιχία το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η γλυκιά Εύα, μαθήτρια της Γ´ Λυκείου, δεν άντεξε το χαμό του κολλητού της φίλου και επέλεξε να τον ακολουθήσει στο θάνατο, ακριβώς όπως είχε κάνει ο 18χρονος Ιωακείμ στις 21 Σεπτεμβρίου. Αντίστοιχα συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του οδηγού του τρένου, που χωρίς να μπορεί να κάνει διαφορετικά τραυμάτισε θανάσιμα την κοπέλα.

“Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πρόσωπο της Εύας και το νεύμα που μου έκανε και με καλούσε να πέσω πάνω της . Το άσπρο χρώμα που είχε πάρει η μορφή της με κυνηγάει νύχτα μέρα”, είναι τα λόγια του μηχανοδηγού στο τρένο του οποίου διάλεξε η 18χρονη για να αυτοκτονήσει. Ο ίδιος θέλοντας να κρατήσει την ανωνυμία του ,μίλησε στο protothema. gr και περιέγραψε τα δευτερόλεπτα εκείνα που έζησε.

 

Διαβάστε περισσότερα στο  protothema.gr

 

Προηγούμενο άρθροΟφέλη της υγείας μας από τα καρύδια – Ας γνωρίσουμε τα καρύδια
Επόμενο άρθροΚλειστά αύριο όλα τα σχολεία της χώρας