Σταυρός Ημαθίας – Μιχάλης Χαλκίδης: “Άμεσος στόχος η ολοκλήρωση του αποχετευτικού στις Αντιγονίδες. – βίντεο – φωτό

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Να αφεθούν στο περιθώριο οι συναισθηματισμοί και οι προσωπικές συμπάθειες ενόψει των εκλογών ζήτησε από τον κόσμο του Σταυρού ο Μιχάλης Χαλκίδης, αρχίζοντας την χθεσινοβραδινή του ομιλία.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας αρχικά έκανε τη δική του κριτική στους έτερους τρεις από τους συνολικά τέσσερις συνυποψηφίους δημάρχους. Κατέκρινε τον Παναγιώτη Γκυρίνη για τους χειρισμούς του στο θέμα των απορριμάτων, τονίζοντας ότι συνολικά στην θητεία του δεν έκανε κάποιο έργο, εκτός από λίγες παιδικές χαρές. Για τον Κώστα Ναλμπάντη είπε ότι φέρει μεγάλη ευθύνη και αυτός για τη σημερινή κατάσταση στον δήμο, όπου διατέλεσε επί αρκετά χρόνια πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ και αντιδήμαρχος. Επιπλέον ότι φοβάται να παραδεχτεί τη στήριξή του από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Φτάνοντας στον Αργύρη Πανταζόπουλο, είπε γι’ αυτόν ότι δεν διαθέτει την απαραίτητη ηγετική φυσιογνωμία, αλλά απλώς παρακινήθηκε από κάποιους να θέσει τη δημαρχιακή υποψηφιότητα. Ζήτησε μάλιστα περισσότερο σεβασμό από τον ίδιο προς το δικό του πρόσωπο, αφού δεν γνωρίζει όπως τόνισε την προσφορά του στο παρελθόν ως δήμαρχος και βουλευτής.

Προχωρώντας στα των σχεδίων του ο Μιχάλης Χαλκίδης, όρισε ξεκάθαρα ως αρχική του προτεραιότητα την ολοκλήρωση του αποχετευτικού έργου στη ΔΕ Αντιγονιδών. Ένα έργο που έχει μείνει στις αρχικές μελέτες των πρώην δημάρχων της περιοχής, Τασιόπουλου και Στεργιόπουλου.

Επίσης, στα σχέδιά του είναι η προμήθεια 5-6 ασθενοφόρων οχημάτων που θα διατεθούν ανά ένα στις ΔΕ Αντιγονιδών, Πλατέος, Μελίκης και τρία στην Αλεξάνδρεια. Για την ασφάλεια των πολιτών, πρόθεσή του είναι η απόκτηση 3-4 περιπολικών οχημάτων. Όραμά του, όπως ανέφερε στη συνέχεια, είναι η δημιουργία Εκπαιδευτικού Πάρκου. Ικανού να προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και εκδρομέων μαθητών, αφού θα βρίσκεται στην καρδιά του αρχαιολογικού τριγώνου: Βεργίνα-Πέλλα-Δίον.

Ο ηγέτης της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ-ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ δεν παρέλειψε να αναφερθεί κατακρίνοντας κάθετα τις φήμες για “αγοραπωλησίες” υποψηφίων.

Στον επίλογο της ομιλίας του ο Μιχάλης Χαλκίδης παρουσίασε τους δύο υποψηφίους του συνδυασμού του στη ΔΕ Αντιγονιδών, Μαρία Τριανταφυλλίδου και Αντώνη Τσαγιόπουλο.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: