Θετικός ο απολογισμός του κόμματος μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας – Ισχυροποιήθηκε στις πρόσφατες εκλογές το Πράσινο Κίνημα

Στον απόηχο των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, το Πράσινο Κίνημα συγχαίρει τα περιφερειακά μας σχήματα στην Αττική και την Θεσσαλία με επικεφαλής και υποψήφιους Περιφερειάρχες τους κ.κ. Νίκο Παπαδάκη και Αθανάσιο Ακρίβο, αντίστοιχα, που εξέλεξαν τρεις έδρες.  

Επίσης δίνει τα συγχαρητήριά του στο περιφερειακό σχήμα της Πελοποννήσου, όπου σε συνεργασία με δυνάμεις της οικολογίας εξέλεξε μία έδρα στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Ακόμη συγχαίρει τον νέο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη, τον οποίο στήριξαν οι δυνάμεις του Πράσινου Κινήματος της περιοχής.

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε στον υποψήφιο δήμαρχο Χαλανδρίου Άγγελο Νταβία που εισήλθε στο νέο δημοτικό συμβούλιο και θα εκπροσωπεί το κόμμα την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.

Τέλος, συγχαίρει και την πλειάδα των μελών και στελεχών του Πράσινου Κινήματος που συμμετείχαν ως υποψήφιοι σε πολλούς δήμους της χώρας, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι πολλοί νέοι δήμαρχοι υποστηρίχτηκαν επίσημα από το Πράσινο Κίνημα.

Μέσω της Αυτοδιοίκησης το Πράσινο Κίνημα θα κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνεχίζουμε πιο ισχυροί.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη

υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

 

Προηγούμενο άρθροΕργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για μεταφορά ανήλικων αλλοδαπών με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα