Καλημέρα φίλοι μου. Σκορδοκρεμμυδοτηγανίτες ; Τί είναι αυτός ο γλωσσοδέτης, θα αναλογιστεί κάποιος.
Κι όμως, είναι μια ακόμη δοκιμασμένη συνταγή για να εκπλήξετε ευχάριστα τον ουρανίσκο σας.
Εύκολα γρήγορα και νοστιμότατα. Ιδού ο τρόπος.
Σκορδοκρεμμυδοτηγανίτες
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη παραδοσιακό μάγειρα
Υλικά:
2 κούπες αλεύρι
1 μεγάλο κρεμμύδι και 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένα στο μούλτι
1 φακ. μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε και αφήνουμε το μίγμα μας μισή ώρα στο ψυγείο.
Πανάρουμε με καλαμποκάλευρο και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Μια νηστίσιμη συνταγή, αφού μπορούμε να κάνουμε ωραίες δημιουργίες και έτσι.
Καλή Σαρακοστή εύχομαι σε όλους τους φίλους της μεγάλης ιστοσελίδας μας Έμβολος και
Ειρήνη σε όλο τον κόσμο!