Σκορδοκρεμμυδοτηγανίτες – Γιατί η μαγειρική θέλει μεράκι και φαντασία

Σταύρος Τσαλαμπούνης
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη παραδοσιακό μάγειρα

Καλημέρα φίλοι μου. Σκορδοκρεμμυδοτηγανίτες ; Τί είναι αυτός ο γλωσσοδέτης, θα αναλογιστεί κάποιος.

Κι όμως, είναι μια ακόμη δοκιμασμένη συνταγή για να εκπλήξετε ευχάριστα τον ουρανίσκο σας.

Εύκολα γρήγορα και νοστιμότατα. Ιδού ο τρόπος.

Σκορδοκρεμμυδοτηγανίτες 1

Σκορδοκρεμμυδοτηγανίτες

Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη παραδοσιακό μάγειρα

Υλικά:

2 κούπες αλεύρι

1 μεγάλο κρεμμύδι και 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένα στο μούλτι

1 φακ. μπέικιν πάουντερ

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγο ελαιόλαδο

Σκορδοκρεμμυδοτηγανίτες 3

Εκτέλεση:

Ζυμώνουμε και αφήνουμε το μίγμα μας μισή ώρα στο ψυγείο.

Σκορδοκρεμμυδοτηγανίτες 4

Πανάρουμε με καλαμποκάλευρο και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Μια νηστίσιμη συνταγή, αφού μπορούμε να κάνουμε ωραίες δημιουργίες και έτσι.

Σκορδοκρεμμυδοτηγανίτες 2

Καλή Σαρακοστή εύχομαι σε όλους τους φίλους της μεγάλης ιστοσελίδας μας Έμβολος και

Ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στην Ελλάδα για σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου 2024
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Πέμπτης 9 Μαΐου 2024