Ρολάκια με ψωμί τοστ, δύο γεύσεων – (ζαμπόν – γκούντα και με φέτα τυράκι)

Σταύρος Τσαλαμπούνης
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη παραδοσιακό μάγειρα

Επειδή η μαγειρική είναι μεράκι και φαντασία σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια υπέροχη και πολύ νόστιμη γευστική δημιουργία.

Δε θα μείνει ούτε ένα και τα παιδιά θα τα ζητούν συνέχεια.

Γίνονται εύκολα και γρήγορααλλά η γεύση τους μένει…

Ρολάκια με ψωμί τοστ δύο γεύσεων ζαμπόν γκούντα και με φέτα τυράκι 1

Ρολάκια με ψωμί τοστ, δύο γεύσεων – (ζαμπόν-γκούντα και με φέτα τυράκι)

Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη κορυφαίο παραδοσιακό μάγειρα

Υλικά διαδικασία

Φέτες τοστ

Ζαμπόν

Γκούντα

Φέτα τυρί

Σουσάμι

Σπορέλαιο για το τηγάνι

Ρολάκια με ψωμί τοστ δύο γεύσεων ζαμπόν γκούντα και με φέτα τυράκι 2

Εκτέλεση:

Χρειαζόμαστε φέτες τοστ χωρίς την κόρα (την οποία χρησιμοποιούμε αφού την ψήσουμε

και την τρίψουμε στο μούλτι).

Ρολάκια με ψωμί τοστ δύο γεύσεων ζαμπόν γκούντα και με φέτα τυράκι 4

Με τον πλάστη πατάμε την φέτα τοστ.

Τοποθετούμε μια φέτα ζαμπόν μια γκούντα και τυλίγουμε σε ρολάκι και το ίδιο κάνουμε και με την φέτα τυρί,

Τα βάζουμε στο ψυγείο μία ώρα.

Σε ένα μπολ χτυπάμε αυγό και σε ένα άλλο την τριμμένη κόρα προσθέτοντας σουσάμι.

Ρολάκια με ψωμί τοστ δύο γεύσεων ζαμπόν γκούντα και με φέτα τυράκι 5

Πανάρουμε τα ρολάκια από το πρώτο στο δεύτερο μπολ και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Ρολάκια με ψωμί τοστ δύο γεύσεων ζαμπόν γκούντα και με φέτα τυράκι 3

Τα απολαμβάνουμε ζεστά και τραγανά.

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στην Ελλάδα για σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2024
Επόμενο άρθροΠιο ψηλός κι απ’ τον Ψηλορείτη! – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος