Επειδή η μαγειρική είναι μεράκι και φαντασία σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια υπέροχη και πολύ νόστιμη γευστική δημιουργία.
Δε θα μείνει ούτε ένα και τα παιδιά θα τα ζητούν συνέχεια.
Γίνονται εύκολα και γρήγορααλλά η γεύση τους μένει…
Ρολάκια με ψωμί τοστ, δύο γεύσεων – (ζαμπόν-γκούντα και με φέτα τυράκι)
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη κορυφαίο παραδοσιακό μάγειρα
Υλικά διαδικασία
Φέτες τοστ
Ζαμπόν
Γκούντα
Φέτα τυρί
Σουσάμι
Σπορέλαιο για το τηγάνι
Εκτέλεση:
Χρειαζόμαστε φέτες τοστ χωρίς την κόρα (την οποία χρησιμοποιούμε αφού την ψήσουμε
και την τρίψουμε στο μούλτι).
Με τον πλάστη πατάμε την φέτα τοστ.
Τοποθετούμε μια φέτα ζαμπόν μια γκούντα και τυλίγουμε σε ρολάκι και το ίδιο κάνουμε και με την φέτα τυρί,
Τα βάζουμε στο ψυγείο μία ώρα.
Σε ένα μπολ χτυπάμε αυγό και σε ένα άλλο την τριμμένη κόρα προσθέτοντας σουσάμι.
Πανάρουμε τα ρολάκια από το πρώτο στο δεύτερο μπολ και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τα απολαμβάνουμε ζεστά και τραγανά.