Εδώ σας έχω ένα απολαυστικό και πλήρες σνακ που θα σας χορτάσει είτε ως πρωινό, απογευματινό ή και βραδινό ακόμη. Το αποτέλεσμα είναι απίθανο, θα σας το περιέγραφα σαν ένα συνδυασμό αυγόφετας και κρέπας. Θα ικανοποιήσει στο έπακρο όλες τις γευστικές σας προτιμήσεις, αλμυρές ή γλυκές!
Ρολάκια αυγόφετες
Από την Ελένη Σιδηροπούλου
Υλικά (για 8 ρολάκια, κάθε ρολάκι γίνεται με 2 φέτες του τοστ):
16 ψωμάκια του τοστ
2 αυγά
λίγο γάλα
μία πρέζα αλάτι
Για κάθε ρολάκι:
- Για την αλμυρή γέμιση κασέρι, γαλοπούλα
- Για τη γλυκιά γέμιση, 1 γεμάτη κ.γ. μερέντα
Εκτέλεση:
Για κάθε ένα ρολάκι παίρνουμε 2 φέτες του τοστ και βγάζουμε την κόρα τους προσεκτικά.
Μετά, με ένα μικρό πλάστη τα ανοίγουμε λίγο για να μεγαλώσουν.
Προσθέτουμε το κασέρι με τη γαλοπούλα, σκεπάζουμε με το δεύτερο κομμάτι του τοστ, το ρολάρουμε και βάζουμε μια οδοντογλυφίδα για να μη μας ανοίξει.
Το βουτάμε μέσα στα χτυπημένα αυγά με το γάλα και το τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές.
Καλή σας επιτυχία!