
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/7/2026
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΧΟΡΗΓΟΣ στην Ύβριν κατά της αρχαίας Ελλάδας»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Τα ποσά για νέα εφάπαξ σε 36 Ταμεία – «Ασφάλεια και σταθερότητα για ευημερία»»
ΤΑ ΝΕΑ: «SOS ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΤΚΗΣ – ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Μυστικός δείπνος για τις εστίες»
ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «»
ΕΣΤΙΑ: «Εκστρατεία εγγραφής νέων μελών αρχίζει στις… παραλίες η ΝΔ!»
ESPRESSO: «Νυφούλα η Καλλιμάνη στο πλευρό του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη Ιουλία, χόρευε»
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΝΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΩ»
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Τυφλό το σύστημα ελέγχου στην αλυσίδα τροφίμων Η έλλειψη ενιαίου συντονισμού παρά τις ευρωπαϊκές οδηγίες – Δοκιμάζει τα νερά ο Γκουτέρες»
KONTRA: «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ – ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 7,1 ΡΙΧΤΕΡ ΕΙΚΟΝΕΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ» ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ»
STAR: «ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΡΟΜΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΟΥΣ»
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Ακρίβεια – φοροληστεία στα ύψη και μισθοί στον πάτο!»
Ο ΛΟΓΟΣ: «ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΥΚΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΤΕΙ Η ΑΘΗΝΑ – Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΦΟΥ Παρέμβαση Ελλάδας για το φυσικό αέριο – Πανελλαδικό πρόγραμμα φέρνει πιο κοντά τον στόχο εξάλειψης της ηπατίτιδας C – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα»
ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ: «ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ Αυτή είναι η στιγμή για λύση – Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ «Μ» Το «Προλαμβάνω» μπήκε στη ζωή μας, έσπασε ταμπού»
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΧΘΕΣ ΛΕΡΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ Ο Μητσοτάκης θέτει το μεγάλο δίλημμα των εκλογών»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Η Αθήνα να γίνει η “Silicon Valley” της Ευρώπης – ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΙΡΑΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Δύο πόλεμοι σε… έναν»










