Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  19/04/2024

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ««ΓΚΡΙΖΑΡΑΝ» 100 ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ Οι Τούρκοι άρχισαν πάλι τις γνωστές προκλήσεις ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Το όραμα του Λέτα για δυναμική Ενιαία Αγορά»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΜΠΛΟΚΟ στην άκρατη οικοδόμηση – ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΩΤΑ»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΞΕΣΠΑΣΕ ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Βέρτιγκο… Κασσελάκη – ΟΙ 5 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ 15ΕΤΙΑ – Ο Θρύλος γράφει ιστορία»

ΕΣΤΙΑ: «Γιατί η Ελλάς δεν καταγγέλλει την παραβίαση της Διακηρύξεως των Αθηνών;»

Η ΑΥΓΗ: «Εμπόριο πατριωτισμού Μικροπολιτικά παιχνίδια Μητσοτάκη με την υποψηφιότητα Μπελέρη»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Η Ε.Ε. ΣΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΗΠΑ – ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Η ένταση για τα πάρκα δεν ματαιώνει την επίσκεψη – Η μάχη για το νερό – Αποπομπή Παπανώτα και αιχμές από Γ. Τσίπρα – Το παρασκήνιο μιας ηχηρής παραίτησης Στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας»

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ «ΣΤΑΖΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Απειλές και «λάδι στη φωτιά» από την ΕΕ του πολέμου – ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Κρατάμε ζωντανή την ιστορική μνήμη για να χαράξουμε το μέλλον»

ESPRESSO: «Η ενδοοιγενειακή βία «χτύπησε» την πόρτα της εγχώριας showbiz! ΘΥΜΑ & η αδελφή της Μηλιού – ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ ΜΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΑ Υπάλληλος του υπ. Πολιτισμού κακοποίησε σεξουαλικά 10χρονο»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Κακοκαιρία «εξπρές» προ των πυλών  –  ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ «Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» η απάντηση Μαρινάκη – ΤΟ «ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ» ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Σε ισχύ από τις 24 Απριλίου το «Καλάθι του Πάσχα»»

TA NEA:«ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ –  ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Οι τράπεζες ξανανοίγουν την κάνουλα – ΝΑΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ »

KONTRA: «800 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! – ΑΠΟ ΑΝΟΙΞΗ… ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ – ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ»

STAR:««ΟΧΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ»»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Εκρηκτική ζήτηση αμοιβαίων κεφαλαίων – 2024: ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΕΥΡΩ / ΔΟΛΑΡΙΟΥ – 6 δισ. ευρώ τίθενται στην… υπηρεσία των ΜμΕ – Αίτημα Χρηματοδότησης 350 εκατ. ευρώ από τη Mytilineos »

Προηγούμενο άρθροΓλυκό με άνθη ακακίας – Κορυφαίο άρωμα και γεύση φανταστική
Επόμενο άρθροΟ Φάμελος, ο Πολάκης και το θαύμα! – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος