Ο Φάμελος, ο Πολάκης και το θαύμα! – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στο πολιτικό μας σκηνικό  κι αφού μας ενημέρωσε ότι τον λένε Στέφανο κι ότι είναι αυτοδημιούργητος εφοπλιστής, μπήκε θυελλωδώς στις ζωές μας. Όχι τόσο για τις πολιτικές του θέσεις, όσο για τη ζωή του, την επικοινωνιακή του ζέση, συχνά τον ναρκισσισμό του, αλλά και τις εμφανίσεις του στις εκπομπές κοινωνικής κριτικής.

Νίκος Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Ταυτοχρόνως, κάθε λίγο και λιγάκι μαθαίναμε διάφορα πράγματα για εκείνον. Μάθαμε ότι είναι ομοφυλόφιλος, μας σύστησε τον σύντροφό του, τον σκύλο τους, μας είπε ότι από μικρός ήθελε να γίνει πρωθυπουργός, καταδίκασε το Ιράν για την επίθεση στο Ισραήλ, προκαλώντας εγκεφαλικά στο κόμμα του, ενώ  αυτά πολλαπλασιάστηκαν όταν ανέφερε ότι το ΝΑΤΟ είναι  «Ιερή αμυντική συμμαχία»!

Επιπλέον, στο κόμμα με το απόλυτο Αριστερό dna, τάχθηκε υπέρ του φράκτη στον Έβρο, υπέρ της συμμετοχής της ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά θάλασσα, υπέρ της αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ, υπέρ της αστυνόμευσης των πανεπιστημίων. Μάλιστα, ενώ είχε απορρίψει την επιστολική ψήφο όταν έφτασε στη Βουλή ως νόμος της ΝΔ, τελικά ανέφερε τώρα ότι συγκατατίθεται! Α, μη ξεχάσουμε ότι έκανε και το χρέος του στην πατρίδα για δυο εβδομάδες, φόρεσε την τιμημένη φόρμα παραλλαγής, συνοδεία τηλεοπτικών καμερών ακόμη και στην «Καλλιόπη»!

Πού δεν είχε ακουμπήσει μέχρι τώρα ο Κασσελάκης; Στην εκκλησία και στο θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων. Είχε πει μόνο ότι τάσσεται υπέρ του διαχωρισμού κράτους κι εκκλησίας κι αυτό αόριστα.

Άρα, έπρεπε να μπει στις συνειδήσεις των Ελλήνων, όχι απλά ως θρήσκος αλλά κι ως ο άνθρωπος που τον βάφτισε κι ευλόγησε ένας… Άγιος! Κατά τη συνάντησή του λοιπόν με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, του εκμυστηρεύτηκε (δημοσίως) ότι «Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος»!

Άρα ο Κασσελάκης, αφού δεν έγινε παπάς, έγινε σπουδαίος! Άλλωστε δεν μπορεί ποτέ να πέσει έξω ένας Άγιος! Έτσι δεν είναι;

Να λοιπόν που γίνονται θαύματα και στις ημέρες μας. Σταυρός από θαυματουργό λάδι στην κολυμβήθρα του Κασσελάκη! Θαύμα παρουσία του Αγίου. Που έκανε το ανταριασμένο νερό της κολυμβήθρας από το βούτα-ξεβούτα, να ηρεμήσει και να σχηματιστεί ο σταυρός!

Θαύμα, θαύμα! Το  οποίο αποδέχονται πλέον οι Αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πολάκης, ο πολύς Φάμελος του «σοβαρού λαϊκισμού», η Αυγέρη, ο Παπανώτας, η Γεροβασίλη και σχεδόν όλοι. Μάλιστα υπάρχει κι η ανεπιβεβαίωτη φήμη ότι η Τζάκρη κάνει τον σταυρό της εξάκις ημερησίως , μετά την αποκάλυψη!

Θαύμα θαύμα! Όχι μόνο με τν λαδένιο σταυρό αλλά και την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ!

Λένε μάλιστα, ότι είναι θαύμα η συνύπαρξη στην πολιτική μας ζωή του πωλητή των επιστολών του Χριστού, με το βαφτιστήρι του Αγίου! Για σκεφτείτε. Ο Χριστός, ο Άγιος κι οι άνθρωποί τους…

Θαύμα, θαύμα!

Πώς το λένε οι πιτσιρικάδες; Τι ζούμε ρε, τι ζούμε;

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024
Επόμενο άρθροΝ. Δένδιας: Στόχος η εξασφάλιση κατοικίας σε κάθε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων που μετακινείται για την εκτέλεση της υπηρεσίας του