Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/4/2024

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ…ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!  – Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ! »

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΩΣ 4.000€ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΠΥΡΕΤΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ»- ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΡΟΜΟΥ »

ΕΣΤΙΑ: «Πρώτη φορά Έλλην Υπουργός Εξωτερικών προλέγει ότι θα κατηγορηθεί για μειοδοσία!»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΡΟΜΟΥ »

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΕΝΑΡΞΗ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕΙ. ΙΣΡΑΗΛ – ΙΡΑΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΙ ΟΛΕΘΡΟΥ – ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ & ΑΤΣΑΛΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ! ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ ΘΕΟΙ»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΩΣ €50.000 ΓΙΑ 15.000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ – ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Σε 3 πρόσωπα τα κλειδιά της ανάφλεξης»

KONTRA NEWS: «Το ενδεχόμενο γενικευμένης σύρραξης στη Μ. Ανατολή προκαλεί τρόμο στην Ευρώπη ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ; ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ -ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ»

ESPRESSO: «ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΤΗ – Άντρο-εωσφοριστών ο λόφος του Αρείου Πάγου και τω εκατομμυρίων τουριστών! Ανατριχιαστικές φωτό! ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ στη «σκιά» της Ακρόπολης»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ««ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ «ΣΦΕΝΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ» Ρίγος Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου Σενάρια τρόμου από την πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ – Τι θα κάνει το Τελ Αβίβ»

STAR: «Βαρύ πένθος στον ελληνικό θεατρικό κόσμο από τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΑΝΘΡΩΠΟΥ »

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:  «ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Επιστροφή του τρόμου στις διεθνείς αγορές Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ G7

Προηγούμενο άρθροΓκιούλμπασι αρνί – Αυθεντική δωρική γεύση
Επόμενο άρθροΤα γιατί και τα πώς της φωτιάς – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος