Πολιτιστικός Σύλλογος Αμάραντου: Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή

Μύρισε” Χριστούγεννα στον Αμάραντο για το παιδικό χορευτικό τμήμα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο “Αμάραντος” διοργάνωσε την καθιερωμένη, πλέον, Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα παιδιά του συλλόγου. Από νωρίς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο ρεσώ. Έπειτα γεύτηκαν τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Φυσικά ο Άη Βασίλης έφτασε στην αίθουσα του “Αμάραντου” και προσέφερε δωράκια σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Η γιορτή έκλεισε με πολύ χορό και τραγούδι.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος “Ο Αμάραντος” αποδεικνύει ότι μπορούμε να προσφέρουμε όμορφες στιγμές και να κάνουμε πάρα πολλά με λίγη προσπάθεια και πολλή αγάπη.

Με την καινούργια χρονιά οι εκπλήξεις του συλλόγου, τόσο για τα μέλη όσο και για τους φίλους του, θα είναι πάρα πολλές. Με οδηγό την αγάπη για την παράδοση και κρατώντας την ζωντανή μεταφέρουμε στις νέες γενιές  τα ήθη, τα έθιμα και τις αξίες του παρελθόντος διασφαλίζοντας τη συνέχισή μας μέσα στο χρόνο.

Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου “Ο Αμάραντος” εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία, χαρά, αισιοδοξία και πολλή αγάπη!!! Το 2020 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες, να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε! Καλή Χρονιά!