Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΣΥΝ-εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου από όλη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρευρέθηκε την Τετάρτη 27/09, στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της ομάδας «ΣΥΝ-εργασίας» στη Θεσσαλονίκη, του ανεξάρτητου υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασίλη Ρόκου.

Κατά την εκδήλωση των εγκαινίων τελέσθηκε αγιασμός ενώ αμέσως μετά ο επικεφαλής της «ΣΥΝ-εργασίας» απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στον κόσμο που βρισκόταν τόσο εντός όσο και εκτός τους εκλογικού κέντρου.

«Προσωπικά εμένα και ολόκληρης της ομάδας της «ΣΥΝ-εργασίας» μας τιμά ιδιαίτερα η παρουσία σας απόψε στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου. Αισθανόμαστε καθημερινά την αγάπη του κόσμου, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας προσφέρετε απλόχερα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που έχετε αγκαλιάσει με τόση θέρμη, το όραμά μας για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Περιφέρειάς μας. Μαζί θα εργαστούμε για το μέλλον της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της «ΣΥΝ-εργασίας» κ. Ρόκος.

Μετά τον χαιρετισμό ο κ. Βασίλης Ρόκος συνομίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους ενώ η εκδήλωση έκλεισε με μουσική και πλούσια εδέσματα.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2

Προηγούμενο άρθροΔήμος Νάουσας: Διανομή ΤΕΒΑ
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση από το Αυτοτελές Τμήμα Π.ΑΜ.-Π.Σ.Ε.Α. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για Άσκηση ΤΑΑΣ ΑΝΤΙΟΧΟΣ 2023