Πλατύ: Απεργία διαρκείας εργαζομένων της βιομηχανίας γάλακτος ΔΕΛΤΑ – VIVARTIA. – βίντεο – φωτό

Σε απεργία διαρκείας βρίσκονται από σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι της βιομηχανίας γάλακτος ΔΕΛΤΑ – VIVARTIA στο Πλατύ Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας να κλείσει οριστικά το εργοστάσιο, βάζοντας έτσι ένα τέλος σε ένα ιστορικά παραγωγικό παρελθόν 45 ετών, όπου δέσποζε το “brand name” και γνωστό σε όλους “Γάλα Βλάχας”. Αξίζει εκτός των άλλων να τονιστεί η σπουδαιότητα της σημερινής ημέρας, Τρίτης 18 Ιουνίου, αφού αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία όπου οι εργαζόμενοι έως τις 14:00 το μεσημέρι καλούνταν να δεχτούν την εθελούσια έξοδο ή την απόλυσή τους.

Το σημείο επισκέφθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες με τους απεργούς υπαλλήλους, σε μία ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης μέσω επικοινωνίας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη. Τους εργαζόμενους επισκέφθηκαν ακόμη τη σημερινή ημέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Μπαντώλας.

Δείτε εικόνες και βίντεο με τις δηλώσεις του Θεόδωρου Τσοπουρίδη, προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΔΕΛΤΑ ΑΕ ΤΡΟΦΙΜΑ – Ο ΛΟΥΔΙΑΣ.

Δείτε το βίντεο:

Φωτό: