Αλεξάνδρεια Δημ. Συμβούλιο: Συμπαράσταση και κατάθεση ψηφίσματος υπέρ των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ – VIVARTIA. – βίντεο – φωτό

Το μείζον θέμα της απόλυσης των 76 εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ – VIVARTIA και το λουκέτο της βιομηχανίας, όπως ήταν φυσικό δημιούργησε σοβαρή αίσθηση και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Με προτροπή της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας, συγκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα το κλείσιμο του εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ και το αβέβαιο μέλλον των εργαζομένων σε αυτό (εργατοτεχνιτών, αυτοκινητιστών, κτηνοτρόφων, κά). Για την κατάσταση που επικρατεί στη βιομηχανία μίλησαν ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ ΑΕ Θεόδωρος Τσοπουρίδης, ο γενικός γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Κώστας Κατσιμένης και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, συντάχθηκε και κατατέθηκε ψήφισμα υπέρ των αιτημάτων των υπαλλήλων, καθώς και της απρόσκοπτης λειτουργίας της βιομηχανίας.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: