Πανσετούλες με μπύρα και κόκκινη γλυκιά πάπρικα

Σταύρος Τσαλαμπούνης
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη παραδοσιακό μάγειρα

Φτιάξτε γρήγορα ένα πεντανόστιμο φαγητό που θα το απολαύσουν όλες οι ηλικίες.

Ποιος θα πει όχι στις λαχταριστές πανσέτες;

Η προσθήκη της γλυκιάς πιπεριάς τις κάνει περισσότερο νόστιμες και ένα καλό συνοδευτικό δίνει ένα γεύμα νόστιμο και απολαυστικό

Πανσετούλες με μπύρα και κόκκινη γλυκιά πάπρικα πανσέτες 1

Πανσετούλες με μπύρα και κόκκινη γλυκιά πάπρικα

Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη κορυφαίο παραδοσιακό μάγειρα

Υλικά διαδικασία

1 κιλό χοιρινές πανσέτες

Κρεμμύδι

Μπύρα

Κόκκινη γλυκιά πάπρικα

Αλάτι Πιπέρι

Σκόρδο προαιρετικά

Ελαιόλαδο

Πανσετούλες με μπύρα και κόκκινη γλυκιά πάπρικα πανσέτες 2

Εκτέλεση:

Στο ταψί τοποθετούμε το κρέας με όλα τα παραπάνω υλικά και ρίχνουμε ελαιόλαδο και μπύρα να μισοσκεπαστούν.

Πανσετούλες με μπύρα και κόκκινη γλυκιά πάπρικα πανσέτες 5

 

Ψήνουμε με αντιστάσεις στους 180 βαθμούς περίπου 40 λεπτά.

Πανσετούλες με μπύρα και κόκκινη γλυκιά πάπρικα πανσέτες 4

Σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Εδώ με ταλιατέλες.

Πανσετούλες με μπύρα και κόκκινη γλυκιά πάπρικα πανσέτες 3

Ένα κρασάκι απαραίτητο.

Καλή σας απόλαυση!

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στην Ελλάδα για σήμερα 16 Ιανουαρίου 2025
Επόμενο άρθροΠρόεδρος …ο μπαμπάς μου! – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος