Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2024: Με τρεις αθλητές συμμετέχει το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton – Αλεξανδρούπολη, 17-18 Μαΐου 2024

Συμμετοχή με τρεις αθλητές για το “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

 

Στην Αλεξανδρούπολη θα διοργανωθεί και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Αντιπτέρισης, με διοργανωτές την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τον Μ.Γ.Σ. Εθνικός και του τοπικού αθλητικού σωματείου ΑμεΑ “Κότινος”. Στους φετινούς αγώνες συμμετέχουν 20 αθλητές από 9 σωματεία ΑμεΑ της χώρας, ανάμεσά τους και τρεις από το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας.

Η αποστολή του “Εν Σώματι Υγιεί”:

Αθλητές:

  1. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης (SL3)
  2. Λούκας Γιώργος (SU5)
  3. Δημητρακόπουλος Ιωάννης (classification – πιθανό SL3)

Προπονητής: Αλέξανδρος Καραϊωσήφ

Συνοδός: Μπέκας Κωνσταντίνος

Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στα Ατομικά των κατηγοριών τους, στο Διπλό Ανδρών και στο Διπλό Μικτό, αφού στο συγκεκριμένο άθλημα επιτρέπεται η δημιουργία ζευγαριών από διαφορετικά σωματεία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 17 και 18 Μαΐου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Η αποστολή του σωματείου μας θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής 17/05 με το ειδικό όχημα για άτομα με αναπηρίες του ΚΔΑΠ μεΑ “Αγκαλιάζουμε” το οποίο έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις μετακινήσεις των αθλητών μας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton.

To Para Badminton καλλιεργείται στην Ελλάδα από το 2017 και το “Εν Σώματι Υγιεί” συμμετέχει ανελλιπώς από τότε. Οι αθλητές μας έχουν κατακτήσει συνολικά 23 μετάλλια (3-9-11) με 13 διαφορετικές συμμετοχές.

Ευχαριστούμε πολύ τους ιδιοκτήτες του ΚΔΑΠ μεΑ Αγκαλιάζουμε κ. Παπαδόπουλο και κ. Μπέκα, ο οποίος είναι και ιδρυτικό μέλος του “Εν Σώματι Υγιεί” και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας!

 

παρα μπαντμιντον1
Λούκας Γιώργος, Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης και Δημητρακόπουλος Γιάννης

σημα κδαπμεα

Προηγούμενο άρθροΝάντια Γιαννακοπούλου: «Ο εφιάλτης συνεχίζεται»
Επόμενο άρθροΣυνάντηση “Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ” στα Καβάσιλα 14/5/2024