Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023: Συμμετοχή αθλητή του “Εν Σώματι Υγιεί”

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023

Συμμετοχή αθλητή του “Εν Σώματι Υγιεί”  Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

 

Για πρώτη φορά συμμετέχει το σωματείο μας στην Κολύμβηση

Το ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2023, θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών το διήμερο 27-28 Μαΐου. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους πολλοί παραολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Συμμετοχή για πρώτη φορά αθλητή του “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας: Στους αγώνες θα συμμετέχει ο αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος στα αγωνίσματα 50μ Ελεύθερο και στα 50μ ή 100μ Ύπτιο. Θα προηγηθεί η διαδικασία της αξιολόγησης (classification) για να γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα ταξινομηθεί ο αθλητής, ανάλογα με την αναπηρία και τη λειτουργικότητά του. Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Βέροια την Πέμπτη 25/05 και θα επιστρέψει μετά το πέρας των αγώνων. Η κολύμβηση (Para Swimming), θα γίνει έτσι και επίσημα το έβδομο (7ο) Παραολυμπιακό Άθλημα που καλλιεργεί/αναπτύσσει το “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας σε μια από τις ελάχιστες πρωτεύουσες νομού που δεν έχει -ακόμα- Δημοτικό Κολυμβητήριο..

Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Βέροια την Πέμπτη 25/05 και θα επιστρέψει μετά το πέρας των αγώνων. Η κολύμβηση (Para Swimming), θα γίνει έτσι και επίσημα το έβδομο (7ο) Παραολυμπιακό Άθλημα που καλλιεργεί/αναπτύσσει το “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας σε μια από τις ελάχιστες πρωτεύουσες νομού που δεν έχει -ακόμα- Δημοτικό Κολυμβητήριο..

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Μάντζος: «Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή, αξιόπιστη, γνήσια προοδευτική αντιπολίτευση στη ΝΔ»
Επόμενο άρθροΛένα Μαντά. “Το μωρό της σοφίτας” – Βιβλιοπαρουσίαση από τον “Έρασμο” και το βιβλιοπωλείο “ΕΠΙΚΑΙΡΟ”