Μεταγραφές Αθλητών με Αναπηρία – Χειμώνας 2023

Μεταγραφές Αθλητών με Αναπηρία – Χειμώνας 2023

 

Δύο προσθήκες και μια αποχώρηση στο “Εν Σώματι Υγιεί”

Με δυο προσθήκες και μια αποχώρηση για το “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας έκλεισε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος των αθλητών με αναπηρίες, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Συγκεκριμένα, αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” είναι πλέον ο Γιάννης Δημητρακόπουλος, πρωταθλητής της Επιτρ. Αντισφαίρισης (class 8), αλλά και κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ στον Στίβο ΑμεΑ (ρίψεις, κατ. Τ43), ο οποίος μετά τον περσινό δανεισμό του από το Αθλητικό Σωματείο “Άγιος Χριστόφορος”, επιστρέφει με ελεύθερη μεταγραφή πλέον.

Η δεύτερη προσθήκη είναι ο Τοκατλίδης Γεώργιος, αθλητής με αναπηρία όρασης (Β1), ο οποίος έρχεται στο σωματείο μας και αυτός με ελεύθερη μετεγγραφή από το Αθλητικό Σωματείο Τυφλών “Πυρσός” Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν έμπειρο αθλητή που έχει περάσει από αρκετά παραολυμπιακά αθλήματα (στην κατηγορία αναπηρίας όρασης), με συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 στην Ιστιοπλοΐα (Sport Class 4) στο αγώνισμα Open Three-Person Keelboat – Sonar. Επιπλέον έχει πολλές διεθνείς συμμετοχές και επιτυχίες ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Τυφλών. Η μεταγραφή του γίνεται με σκοπό την βοήθεια ανάπτυξης ενός νέου αθλήματος, ειδικό για άτομα με προβλήματα όρασης.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο αθλητής Πετρόπουλος Στράτος μετά από 5 χρόνια (2017-18, 2020-22), ο οποίος επιστρέφει με ελεύθερη μεταγραφή στο σωματείο Π.Α.Σ.Κ.Α.. Ο Πετρόπουλος είναι αθλητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (class 10) και του Para Badminton (class SL4).

Καλωσορίζουμε τους δύο νέους αθλητές, Γιάννη και Γιώργο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική πορεία του Στράτου.

Πηγή: eaom-amea.gr

Προηγούμενο άρθροΗ Κυβέρνηση της Φτώχειας, της αποβιομηχάνισης του πλιάτσικου
Επόμενο άρθροΠΟΦΕΕ: N. 4557/2018 – Όχι προβληματική εμπλοκή του εξωτερικού Λογιστή – Φοροτεχνικού – Τι ζητήσαμε στη συνάντηση και με το υπόμνημα προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ όσον αφορά «την δέουσα επιμέλεια» και τις σχετικές υποχρεώσεις του νόμου