Μελίκη: Προεκλογική ομιλία του Ηλία Ιακωβίδη, Υποψήφιου Δημάρχου Αλεξάνδρειας με την «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας» -Βίντεο – Φωτο

Στην ομιλία ο Ηλίας Ιακωβίδης, επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας,  επικεντρώθηκε στα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο όπως το φλέγον θέμα της καθαριότητας, της ιατρικής περίθαλψης, της χαμηλά αμοιβόμενης εργασίας και αναφέρθηκε στα υψηλά ποσοστά ανεργίας, στη φτώχεια που συνδέονται με το επίπεδο και τους όρους ζωής του λαού του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Δείτε το βίντεο:

Τόνισε μάλιστα ότι « η περιοχή μας είναι αγροτική και η απαξίωση των δυναμικών καλλιεργειών είναι έντονη και αυτό συνεπάγεται απαξίωση της αγροτικής ζωής τονίζοντας ιδιαίτερα στο ξεκλήρισμα των αγροτών με απαξίωση των δυναμικών καλλιεργειών που συνεπάγεται απαξίωση της αγροτικής οικονομίας.

Εκτενώς αναφέρθηκε στην περιοχή της Μελίκης, όπου λόγω της χαλαζόπτωσης  καταστράφηκαν οι καλλιέργειες και ζήτησε να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών και να δοθεί άμεσα αποζημίωση σε όσους επλήγησαν.

Τέλος αναφέρθηκε στο ξεπούλημα των κρατικών συνεταιριστικών οργανώσεων όπως η ΕΒΖ, ΕΛΒΙΖ, ΣΕΚΑΠ που καταδικάστηκαν σε αφανισμό ολόκληρες γραμμές παραγωγής.

Τόνισε μάλιστα ότι το κλείσιμο του αστυνομικού σταθμού Μελίκης, που δεν βοηθάει στην ασφάλεια της περιοχής. Ζήτησε την λειτουργία πολυιατρείου για την εξυπηρέτηση των πολιτών και αναφέρθηκε στην κακή συντήρηση της αγροτικής και αστικής οδοποιίας.

Τέλος, καλεί τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στις «σειρήνες» που προεκλογικά μοιράζουν ταξίματα και εγκλωβίζουν τους πολίτες και τόνισε την επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και στην Περιφέρεια, γιατί όσο περισσότεροι εκλεγμένοι δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι εκλεγούν τόσο μεγαλύτερη είναι η λαϊκή αντιπολίτευση και κάθε ψήφος μετατρέπεται σε δύναμη και οργάνωση του αγώνα για να βάλουμε τέρμα στη δύσκολη ζωή μας.

Το σύνθημά τους είναι «Διεκδικούμε και συνεχίζουμε να Διεκδικούμε».

Φωτο: