Παλαιός Πρόδρομος: Όρθιοι χειροκρότησαν τον Αργύρη Πανταζόπουλο στο τέλος της ομιλίας του. – βίντεο – φωτο

Πέρα κάθε προσδοκίας επιτυχημένη ήταν η χθεσινοβραδινή προεκλογική ομιλία του Αργύρη Πανταζόπουλου στον Π. Πρόδρομο.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Δείτε το βίντεο:

Μεγάλη η παρουσία του κόσμου στην ψησταριά του Σωτήρη Τσούγκα και μεγαλύτερος ο παλμός που μετέφερε ο λόγος του ηγέτη του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Την ομιλία προλόγισε ο πρόεδρος της ΤΚ Π. Προδρόμου, Δημήτρης Θυμιόπουλος.

Στην ομιλία του ο Αργύρης Πανταζόπουλος αναφέρθηκε σε όλα τα βασικά προβλήματα της καθημερινότητας του δήμου Αλεξάνδρειας. Πριν από αυτά όμως, έκανε ιδιαίτερα καυστική κριτική στους συνυποψήφιους δημάρχους Παναγιώτη Γκυρίνη, Κώστα Ναλμπάντη και Μιχάλη Χαλκίδη. Τόνισε την υπερκομματικότητα της παράταξής του, που έχει στόχο όπως υπογράμμισε την ενότητα όλων των δημοτών για το καλό του τόπου. Προανείγγειλε ελαφρύνσεις δημοτικών τελών, ειδικά για τις ευάλωτες ομάδες των κατοίκων (πολύτεκνοι, άνεργοι, ΑμεΑ, μονογονεϊκές οικογένειες). Εγγυήθηκε την ορθή θεσμικά λειτουργία του δήμου. Επικεντρώθηκε στην προσπάθεια εύρεσης λύσεων στα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως:

– Τα απορρίματα.

– Η ανακύκλωση.

– Ο δημόσιος ηλεκτροφωτισμός.

– Οι παιδικές χαρές.

– Τα οδοστρώματα.

Στα πλάνα του:

– Η συντήρηση και επέκταση του αρδευτικού δικτύου.

– Η αγροτική οδοποιία.

– Τα αντιπλημμυρικά έργα.

– Η συντήρηση του κοινοτικού κτηρίου, καθώς και του τοπικού ιατρείου Π. Προδρόμου.

Στον επίλογο παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΕ Μελίκης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της ΤΚ Π. Προδρόμου.

Με το τέλος της ομιλίας, όρθιος στο σύνολό του ο κόσμος χειροκρότησε τον Αργύρη Πανταζόπουλο, ηγέτη του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ και υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας.

Φωτο: