Αλεξάνδρεια: Συνέντευξη με τον Γαβριήλ Αβραμίδη, Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας – (Βίντεο – Φωτο)

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδης παρουσίασε στην Αλεξάνδρεια τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους  της Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: Σίσσυ Νίκα

Δείτε το βίντεο:

Ο κ. Αβραμίδης σημείωσε πως πρώτο θέμα που θα αντιμετωπίσει με απόλυτη προτεραιότητα αφού εκλεγεί, είναι η ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Άλλωστε αυτό το μείζονος εθνικής σημασίας θέμα τον οδήγησε στη δημιουργία του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία» προκειμένου να αποκτήσει θεσμικό ρόλο για την αντιμετώπιση του εθνικού μας θέματος.

Τόνισε επίσης ότι “Η διμερής συμφωνία των Πρεσπών δεν βελτιώνεται, ο μόνος δρόμος είναι η ακύρωση της, αφού για τον συνδυασμό «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία» Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τόνισε ότι: “Εμείς θα δώσουμε την μάχη με όλους όσους αγωνίζονται για την πραγματοποίηση πανελλαδικού δημοψηφίσματος που θα ακυρώνει την διμερή  συμφωνία και δεσμευόμαστε για την πραγματοποίηση τοπικού δημοψηφίσματος στην Κεντρική Μακεδονία, ώστε να εκφραστούν οι πολίτες της Μακεδονίας”.

Επίσης, τόνισε ότι θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και σίγουρα η Ημαθία αποτελεί κομμάτι της καρδιάς τους.

Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της ανεργίας, θα φροντίσει για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού και θα φροντίσει με σωστή στελέχωση στις υπηρεσίες να εξασφαλίσει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα μέσω των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων.

Οι λέξεις που τον εκπροσωπούν είναι Ελλάδα, Ορθοδοξία.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία», που για την Ημαθία είναι:

Ασλανίδου Μιλένα, Ατσαρού Γαβριέλα, Βαρακλής Γεώργιος, Καρασαλίδου Μαρία, Κυπαρισσοπούλου Αθηνά, Σαββίδου Τατιάνα, Σουλιώτη Αικατερίνη, Τσαμτσίδης Κοσμάς.