Λαχανικά στην κατσαρόλα. Τρώμε ελαφρά, υγιεινά και χωρίς αναστολές!

Τι και αν έφυγε το καλοκαίρι, εμείς επιμένουμε και φτιάχνουμε ένα σούπερ υγιεινό και γευστικό φαγητό.

Ένα φαγάκι σκέτη νοστιμιά.

Λαχανικά στην κατσαρόλα 1

Λαχανικά κατσαρόλας

Από την Ελένη Σιδηροπούλου

Υλικά που θα χρειαστούμε:

2 μελιτζάνες φλάσκες

3 πράσινες πιπεριές

2 κόκκινες πιπεριές

4 μεγάλες πατάτες

1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι

1 φλυτζ. χλιαρό νερό

1 φλυτζ. ελαιόλαδο

2 φρέσκιες ντομάτες κομμένες

Λίγο χυμό ντομάτας

Ένα κύβο λαχανικών

Επίσης θα χρειαστούμε διάφορα μπαχαρικά, όπως:

μαϊντανό, δυόσμο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά.

Λαχανικά στην κατσαρόλα 4

Εκτέλεση:

Πρώτα κόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε κύβους.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε χωριστά τις πατάτες, τις μελιτζάνες, τις πιπεριές και το κρεμμύδι μας.

Λαχανικά στην κατσαρόλα 3

Μόλις σοταριστούν όλα αυτά, ρίχνουμε τον κύβο λαχανικών, τις ντομάτες, τα μπαχαρικά μας και το χλιαρό νερό.

Αφήνουμε να ψηθούν για 30 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά και έτοιμο το φαγητό.

Λαχανικά στην κατσαρόλα 2

Καλή όρεξη σε όλους και καλή σας επιτυχία.

Προηγούμενο άρθροΚίνα-Pfizer-κορονοϊός: Το Πεκίνο ανακοίνωσε ότι οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη του φαρμάκου Paxlovid στη λίστα της κρατικής υγειονομικής ασφάλισης απέτυχαν
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2023