Καβάλα: 52χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του για περισσότερα από δέκα χρόνια

Αίθουσα δικαστηρίου

Στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας οδηγήθηκε το μεσημέρι ένας 52χρονος από την τοπική κοινότητα Ερατεινού του δήμου Νέστου, μετά την καταγγελία ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Ο 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε περιοχή της Θράκης, δεν δέχθηκε να έχει δικηγόρο και το δικαστήριο τού διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη, η οποία είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της. Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα πέντε αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί, αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.
Ο 52χρονος οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να τού απαγγελθούν κατηγορίες και να απολογηθεί για τις πράξεις που τού καταλογίζουν. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ζητήσει αναβολή προκειμένου να ετοιμάσει μαζί με το συνήγορό του την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.
Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Νέστου από την πρώτη στιγμή έχουν βρεθεί κοντά στην οικογένεια και προσπαθούν διερευνήσουν τι ακριβώς συνέβη στα παιδιά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΑναρτήσεις των Ν. Παναγιωτόπουλου και Κ. Φλώρου για τη σημερινή ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού
Επόμενο άρθροΡωσία: Η Δύση προσπαθεί να διαλύσει τη Ρωσία σε δεκάδες μικρά κράτη, λέει ο Πούτιν