Καρβελάκια γεμιστά. Κλέβουν την παράσταση!

Καρβελάκια γεμιστά
Σταύρος Τσαλαμπούνης
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη παραδοσιακό μάγειρα

Για σήμερα σας έχω κάτι πεντανόστιμο, αλλά και συνάμα αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι σας. Τα γεμιστά καρβελάκια θα χορτάσουν την όρεξή σας και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Η συνταγή για εσάς:

Καρβελάκια γεμιστά 2

Καρβελάκια γεμιστά

Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη παραδοσιακό μάγειρα

Υλικά:

2 καρβελάκια τα αφήνουμε λίγες μέρες να μπαγιατέψουν για να βγαίνει η ψίχα εύκολα.

1/2 κιλό κρέας της αρεσκείας σας χοιρινό ή μοσχάρι μπορείτε και ανάμικτο.

κεφαλοτύρι σε κυβάκια.

2 φέτες γκούντα ή τυρί που λιώνει.

Προσθέστε το δικό σας μεράκι και καλή διάθεση.

Καρβελάκια γεμιστά 3

Εκτέλεση:

Μαγειρεύουμε το κρέας κοκκινιστό όπως ξέρουμε.

Αφαιρούμε την ψίχα του ψωμιού και γεμίζουμε με το κρέας και το κεφαλοτύρι.

Καρβελάκια γεμιστά 1

Πάνω βάζουμε γκούντα να λιώσει.

 Κλείνουμε το καπάκι και το βάζουμε στον φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Καρβελάκια γεμιστά

Πολύ απλά και εύκολα, αλλά πιστέψτε με θα κάνει την διαφορά.

Καλή σας όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στη χώρα για σήμερα Τετάρτη 11-11-2020
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου 2020