Κ.Ε.Σ.Υ. Ημαθίας: Eνημέρωση των ενδιαφερόμενων υποψηφίων και των γονέων τους για τον τρόπο και τη διαδικασία εξέτασης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Η΄/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ»

Προσκαλούμε τους Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, τους/τις ενδιαφερόμενους/νες μαθητές/μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου καθώς και τους απόφοιτους Λυκείου, να παραστούν σε εξ αποστάσεως ενημερωτική συνάντηση μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης η οποία διοργανώνεται από την υπηρεσία μας και το 3ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας και θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00.

Σκοπός της τηλεσυνάντησης είναι η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων υποψηφίων και των γονέων τους για τον τρόπο και τη διαδικασία εξέτασης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Ατόμων με Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

Οι απαιτήσεις για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην τηλεσυνάντηση είναι:

  • Σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Ηλεκτρονικός Υπολογιστής με ακουστικά, μικρόφωνο και κάμερα ή εναλλακτικά κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα βιντεοκλήσης

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συνδεθούν στην ενημερωτική τηλεσυνάντηση τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://minedu-gov-gr.webex.com/join/esp14193