Ι. Τσίμαρης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει παιχνίδια εις βάρος του ΕΣΥ και των ασθενών»

Ανακοίνωση Ι. Τσίμαρη, Βουλευτή Ιωαννίνων & υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Υγείας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την αναστολή λειτουργίας του τμήματος βραχυθεραπείας του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα»

Η τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει το ΕΣΥ και οι δυσμενείς συνέπειες που υφίστανται ακόμα και καρκινοπαθείς, αποδεικνύονται κάθε μέρα.

Τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί και η αναστολή λειτουργίας του τμήματος Βραχυθεραπείας για ανεγχείρητες γυναίκες με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στο ΓΝΑ «Αλεξάνδρα».

Η ολιγωρία για έγκαιρη αξιολόγηση της αντικατάστασής του και η προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του, δεν αποτελούν δείγματα καλής πρακτικής για τη διοίκηση του ΕΣΥ.

Η εκ των υστέρων ανάληψη δράσεων δεν αναιρεί τις ευθύνες των διοικούντων. Η διοχέτευση των ασθενών σε άλλα νοσοκομεία δεν διασφαλίζει την ορθή και επαρκή αντιμετώπιση των περιστατικών.

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει παιχνίδια εις βάρος του ΕΣΥ και των ασθενών.

Προηγούμενο άρθροΥπΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης Συνάντηση με τον Αγροτικό Ανθοπαραγωγικό Συνεταιρισμό Αθηνών – Προχωρά άμεσα η σύσταση Διεπαγγελματικής Ανθέων
Επόμενο άρθροΤοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας στα πιο σημαντικά ζητήματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 4 Απριλίου