Η μηχανή του γκολ Μάριος Αργυρόπουλος στην επίθεση της Αγίας Μαρίνας.

Στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής προχώρησε η ομάδα μας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας 15/7/2019 την απόκτηση του επιθετικού (πρώτος σκόρερ πέρσι) Μάριου Αργυρόπουλου.

Ο εκλεκτός για την γραμμή κρούσης του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.  Ένα όνομα που αποτελούσε διακαή πόθο του προπονητικού τιμ από την αρχή του καλοκαιριού. Αλλά το κασέ του ήταν τόσο υψηλό, που καθιστούσε απαγορευτική κάθε συζήτηση.

Βεβαίως, για να γίνει αυτή η  μεταγραφή, έπαιξε ρόλο ο τρόπος προσέγγισης και ο σωστός χειρισμός του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Κατσούλη. Ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Κατσούλης χειρίστηκε το θέμα με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Φυσικά και έπαιξε ρόλο η βούληση και επιθυμία του προεδρου κου Καλαϊτζίδη Ανδρέα, στο να κάνει τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας μια από της μεγάλες δυνάμεις της Ημαθίας. Έτσι έκλεισε το Μεγάλο “deal”.

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και ο πρόεδρος κ. Καλαϊτζίδης Ανδρέας καλωσορίζουν τον Μάριο Αργυρόπουλο και του εύχονται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Θα ήταν μεγάλη παράβλεψη αν δεν δίναμε και τα συγχαρητήρια στον τεχνικό διευθυντή κ. Κατσούλη Βασίλη για την μεγάλη του συμβολή στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.