Γιάννης Παπαγιάννης: Ναι στις αστικές παρεμβάσεις αλλά με ουσιαστικές προτάσεις για τη στάθμευση των οχημάτων

Σχολιάζοντας το οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Βέροια και την έλλειψη θέσεων στάθμευσης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«To κυκλοφοριακό και η έλλειψη θέσεων στάθμευσης στη Βέροια είναι χρόνια προβλήματα που επανέρχονται με ιδιαίτερη ένταση στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.

Για μία ακόμη χρονιά η πλήρης έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού, το απόλυτο μπάχαλο στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η επακόλουθη αναγκαστική έξωση των αυτοκινήτων από το κέντρο της πόλης προκαλεί τη δικαιολογημένη αγανάκτηση τόσο των οδηγών όσο και του εμπορικού κόσμου, που περιμένει ως σανίδα σωτηρίας την τόνωση της αγοραστικής κίνησης αυτές τις ημέρες.

Είχαμε καταθέσει και στο παρελθόν συγκεκριμένες προτάσεις για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης, για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τη δημιουργία υπέργειων και υπόγειων χώρων στάθμευσης. Δυστυχώς ο κύριος Βοργιαζίδης, μονίμως απών από την καθημερινότητα της πόλης, κομπάρσος των εξελίξεων, απορροφημένος από την ανάγκη εξυπηρέτησης των κέντρων που τον έφεραν στην εξουσία, απέρριψε και τις προτάσεις αυτές.

Εμείς στο συνδυασμό μας λέμε ΝΑΙ σε αστικές παρεμβάσεις, εφ’ όσον όμως υπάρχουν ουσιαστικές εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις για την στάθμευση των οχημάτων των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης. Σε κάθε άλλη περίπτωση, έχουμε περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

Ιωάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

http://giannis-papagiannis.gr/ 

Προηγούμενο άρθροΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Σημαντική ανακοίνωση για την Κάρτα Υγείας Αθλητή
Επόμενο άρθροΗμαθία: Διαμαρτυρία αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη για τον αποκλεισμό περιοχών της Ημαθίας από το χάρτη των μειονεκτικών περιοχών.