ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Σημαντική ανακοίνωση για την Κάρτα Υγείας Αθλητή

Η ΕΠΣ Ημαθίας υπενθυμίζει προς τους εκπροσώπους όλων των σωματείων της δύναμής της ότι από την 1η Ιανουαρίου 2019 δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή κανενός αθλητή σε οποιαδήποτε επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα οποιουδήποτε επιπέδου, αν αυτός δεν διαθέτει την ατομική κάρτα υγείας.

Η κάρτα υγείας είναι αυτοτελές έγγραφο που συνοδεύει τον κάθε ποδοσφαιριστή (ανδρικής, γυναικείας ομάδας ή τμήματος υποδομής) και προσκομίζεται στον διαιτητή του αγώνα μαζί με το αντίστοιχο δελτίο αθλητικής ιδιότητας, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής. Η ισχύς της κάρτας είναι ετήσια και ακολουθεί τον ποδοσφαιριστή σε περίπτωση μετεγγραφής του σε άλλο σωματείο.

Τα ανωτέρω αποτελούν διατάξεις ΝΟΜΟΥ και η εφαρμογή τους δεν εναπόκειται στην ευχέρεια της ΕΠΣ Ημαθίας ή της ΕΠΟ αλλά καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ με την έναρξη του 2019.

Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων του νομού Ημαθίας να ενεργήσουν τάχιστα για τις απαιτούμενες διαδικασίες, καθώς δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση στην έναρξη ισχύος της συγκεκριμένης νομικής πρόβλεψης

Προηγούμενο άρθροΓεώργιος Ουρσουζίδης: Αποζημιώσεις ροδακινοπαραγωγών – Ποικιλίες
Επόμενο άρθροΓιάννης Παπαγιάννης: Ναι στις αστικές παρεμβάσεις αλλά με ουσιαστικές προτάσεις για τη στάθμευση των οχημάτων