Γιάννης Παπαγιάννης: Επίσκεψη στο βιομηχανικό σφαγείο Βέροιας

Το Βιομηχανικό Σφαγείο Βέροιας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 6/5 ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης.

Ο κύριος Παπαγιάννης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σφαγείου Δημήτρη Μπέλλα και συνεργάτες  του και είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τους χώρους «ενός από τα καλύτερα σφαγεία της Ευρώπης», όπως το χαρακτήρισε, να ξεναγηθεί στους υπερσύγχρονους χώρους και στις γραμμές παραγωγής, όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής.

«Είμαστε υπερήφανοι» δήλωσε αμέσως μετά ο κύριος Παπαγιάννης, «για τη Βέροια που παράγει, που καινοτομεί, που πρωταγωνιστεί στην εξωστρέφεια. Απόλυτη προτεραιότητα μας στην επόμενη μέρα του δήμου, η έμπρακτη, ουσιαστική στήριξη του πρωτογενούς τομέα, η βελτιστοποίηση των μεθόδων διαχείρισης του ζωικού κεφαλαίου, η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Δεσμευόμαστε δημόσια για την ενίσχυση αυτού του κόσμου που μοχθεί, που αγωνίζεται, που παράγει, τυποποιεί και εμπορεύεται το 70% του μοσχαρίσιου κρέατος της χώρας. Στις προθέσεις μας, η διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου και διεθνούς εκθέσεως μοσχαρίσιου κρέατος και φιλέτου υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας.

Στόχος μας, να ενισχύσουμε το εισόδημα όλων των εμπλεκομένων στη βιομηχανία κρέατος, στην παραγωγή, στην επεξεργασία και στο εμπόριο, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τις δυνατότητες και προοπτικές απασχόλησης για τη νεολαία μας, να καταπολεμήσουμε στην πράξη την ανεργία. Χρέος μας, ως δημοτική αρχή, να φροντίσουμε ακόμη για την ενίσχυση της καθαριότητας και υγιεινής του περιβάλλοντος χώρου. Ο αγώνας για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μας αποτελεί δέσμευση μας.Με ευημερία, με αλληλεγγύη, με εθνική αξιοπρέπεια, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!»

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

«Δικαίωμα για νέα Βέροια»

Προηγούμενο άρθροΏρα Ευθύνης – Εγκαίνια εκλογικού κέντρου
Επόμενο άρθροΝ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Ανάσα για χιλιάδες πολίτες η ρύθμιση χρεών προς την εφορία