ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 27-9-2023 Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (26 Σεπτεμβρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κιλκίς, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (26 Σεπτεμβρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, να οδηγεί όχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων με κατεύθυνση προς Ευζώνους και στη θέα των αστυνομικών, έκανε αναστροφή και ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, όπου λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος και ο οδηγός του εντοπίστηκε πεζός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν 2 αλλοδαποί άνδρες τους οποίους είχε αποβιβάσει νωρίτερα. Όπως προέκυψε από την έρευνα τους είχε επιβιβάσει με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια : Απορρίφθηκε η αίτηση θεραπείας του Συνδυασμού «Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ» της υποψηφίας δημάρχου Αλεξάνδρειας Δώρας Κουρκουτά
Επόμενο άρθροΚινηματόδρασις Λέσχη Κινηματογράφου: Έναρξη της νέας σεζόν της θεατρικής ομάδας Θέρως