Κινηματόδρασις Λέσχη Κινηματογράφου: Έναρξη της νέας σεζόν της θεατρικής ομάδας Θέρως

Η Κινηματόδρασις Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας , ανακοινώνει την έναρξη της νέας σεζόν της θεατρικής ομάδας Θέρως και του Τμήματος Θεατρικής Δημιουργίας.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η θεατρική μας ομάδα, συνεχίζει την πορεία της ως μία στέγη δημιουργίας και πολιτιστικής δράσης .
Μέλη της, είναι άνθρωποι που τους ενώνει η αγάπη για την τέχνη του Θέατρου και τον πολιτισμό, άνθρωποι που εκφράζονται μέσα από αυτή και επιθυμούν να συμβάλλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.
Στόχος της Θεατρικής μας Ομάδας, είναι η δημιουργία ενός πυρήνα ανθρώπων με κοινή δράση, μέσα από την ενασχόληση τους με δραστηριότητες που ελευθερώνουν το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα.
Οι συμμετέχοντες μέσα από τα μαθήματα, τις συναντήσεις και τις δράσεις της , έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να αγαπήσουν και να μυηθούν στην υποκριτική τέχνη, να εκφραστούν δημιουργικά, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να βρουν νέους τρόπους επικοινωνίας και να ψυχαγωγηθούν μέσα από την τέχνη του θεάτρου.
️Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το θέατρο, συμμετέχοντας στις παραγωγές είτε ως ηθοποιοί είτε ως ομάδα υποστήριξης στα σκηνικά, τα κοστούμια, τα φώτα κ.α.
Η αγάπη για το θέατρο, τις τέχνες και τον πολιτισμό γενικότερα, το μεράκι, η αίσθηση της ομαδικότητας και η καλή διάθεση για προσφορά είναι τα βασικά συστατικά για όσους επιθυμούν να έρθουν στην παρέα μας!

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 Το τμήμα θεατρικής δημιουργίας ενηλίκων απευθύνεται σε όσους αγαπάνε το θέατρο και αποζητούν μια άμεση επαφή με αυτό, χωρίς να έχουν προηγούμενη εμπειρία.
Μέσα από αυτοσχεδιασμούς, ασκήσεις σωματικής έκφρασης και επικοινωνίας, θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα βασίζεται στην συνεργασία και στην ομαδικότητα. Στόχος μας ένα ασφαλές πλαίσιο εξωτερίκευσης συναισθημάτων, απόψεων και εμπειριών, μια γνωριμία με τα εκφραστικά μας μέσα και την αξιοποίηση τους.
Θα μεταμορφωθούμε, θα παίξουμε, θα εκφραστούμε, με κύριο μέλημα μας να γνωρίσουμε δημιουργικά τον εαυτό μας, μέσα από τον κόσμο του θεάτρου.
Η φαντασία, η επικοινωνία, η εκφραστικότητα, η ομαδικότητα και φυσικά η δημιουργία είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που θα αποκομίσουμε.
Σκηνοθέτις- Εμψυχώτρια: Χρύσα Αντωνίου
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του συλλόγου, Σοφοκλή Βενιζέλου 9, Αλεξάνδρεια.

ΕΝΑΡΞΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Για πληροφορίες – εγγραφές στο τηλέφωνο 6970608291 καθημερινά 18:00-21:00 και στο email: grouptheros@gmail.com

Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ

https://www.facebook.com/Kinimatodrasis

Προηγούμενο άρθροΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 27-9-2023 Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου
Επόμενο άρθροΓιάννης Μυλόπουλος: Παρουσίαση προγράμματος στην Αλεξάνδρεια