Αλεξάνδρεια : Απορρίφθηκε η αίτηση θεραπείας του Συνδυασμού «Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ» της υποψηφίας δημάρχου Αλεξάνδρειας Δώρας Κουρκουτά

Το Πρωτοδικείο Βέροιας απέρριψε την αίτηση θεραπείας του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε» της υποψηφίας δημάρχου Αλεξάνδρειας Δώρας Κουρκουτά. Η επικεφαλής του συνδυασμού εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

Το Πρωτοδικείο Βέροιας με την σημερινή του απόφαση επιβεβαίωσε την αρχική του κρίση και ο συνδυασμός μας τέθηκε οριστικά εκτός της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου.

Είχα την υποχρέωση   να εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο για να εξασφαλίσω έστω και την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του συνδυασμού μας. Το έπραξα με όλες μου τις δυνάμεις, με τον τρόπο που έχω μάθει εγώ να αγωνίζομαι στη ζωή μου, μέσα από τα δικά μου βιώματα, με αξιοπρέπεια, θάρρος αλλά και σιωπή, όπου έπρεπε.

Οι ενέργειες – κινήσεις μου ήταν δημόσιες, μετά από συλλογικές αποφάσεις της ομάδας μας και η σιωπή μου στις προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκα  δική μου επιλογή και, πιστέψτε με, η σιωπή τέτοιες ώρες θέλει πολύ μεγάλη δύναμη.

Σήμερα θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά πως ουδείς άλλος πλην του επικεφαλής μίας ομάδας  έχει την οποιαδήποτε ευθύνη.

Εξ αρχής είχα την υποχρέωση ως επικεφαλής του συνδυασμού να αναλάβω εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την αρνητική αυτή εξέλιξη και την ανέλαβα.

Απολογήθηκα, απολογούμαι και θα συνεχίσω να απολογούμαι  στους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και εντάχθηκαν στην ομάδα μου καθώς και στους συμπολίτες μου που συντάχθηκαν μαζί μας.

Τίτλοι τέλους λοιπόν.

Ευχαριστώ

Δώρα Κουρκουτά

Προηγούμενο άρθροΥγεία: Οι έμφυλες ανισότητες επιδεινώνουν την πρόσβαση των γυναικών στην πρόληψη, ανίχνευση και περίθαλψη του καρκίνου
Επόμενο άρθροΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 27-9-2023 Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου