Γεωργία Τοπαλίδου: Μία ξεχωριστή υποψηφιότητα με άποψη και ευαισθησία για το Δημοτικό Συμβούλιο με το συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης» του Παναγιώτη Γκυρίνη

Μία υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο που ξεχωρίζει, στο ψηφοδέλτιο της «Ώρας Ευθύνης» είναι αυτή της Γεωργίας Τοπαλίδου. 

Μία γυναίκα δυναμική, που μεγάλωσε και ζει στο Πλατύ και θέλει να δει το Δήμο Αλεξάνδρειας,  να γίνει υπόδειγμα αλληλεγγύης στον πολίτη  και ευρύτερα στην Κεντρική Μακεδονία.

Είναι μητέρα τριών παιδιών, μονογονεϊκής οικογένειας και έχοντας ολοκληρώσει  τις σπουδές της ως βοηθός φαρμακείου σε Ι.Ε.Κ, δραστηριοποιείται σαν επαγγελματίας υγείας στο χώρο του  φαρμακείου από το 2009. Μέχρι πριν από λίγο διατηρούσε τη δική της επιχείρηση στο Πλατύ και είχε κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των συμπολιτών της για την προσφορά της.

Γεωργία Τοπαλίδου

 

 Έχει διάθεση, ενέργεια και δύναμη να προσφέρει προκειμένου να συνδράμει στην αναβάθμιση της  περιοχής του Πλατέος, του Δήμου Αλεξάνδρειας και στην ευζωία των συμπολιτών της.

Όραμά της είναι να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας κάθε δημότη. Ο πολίτης πρέπει να  νιώσει ότι ζει σε ένα δήμο, που του διευκολύνει τη ζωή.

Σε ότι αφορά την εξειδίκευσή της στον κλάδο υγείας σκοπεύει να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Η Γεωργία Τοπαλίδου, ζητά τη στήριξη και την ψήφο των συμπολιτών της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής.

Γεωργία Τοπαλίδου 1

Γεωργία Τοπαλίδου

Ιδιωτική υπάλληλος

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρειας

Τηλέφωνο : 6976025478

Γεωργία Τοπαλίδου 2

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Ημερίδα για το ηλεκτρονικό εμπόριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΜειώνεται ο ΦΠΑ για αγροτικά μηχανήματα από 24 σε 13%