Γεμιστά ρολάκια, απλά και γρήγορα – Από την Ελένη Μπρούφα

Γεμιστά ρολάκια

Μία πανεύκολη συνταγή και με λίγα υλικά.

Υλικά:

Από την Ελένη Μπρούφα

1 πακέτο φύλλο κρούστας

1 βιτάμ λιωμένο

1/4 κασέρι τύπου gouda ψιλοκομμένο

1/4 πάριζα ψιλοκομμένη

λίγες φετούλες μπέικον ψιλοκομμένο

1 κούπα υπερσυμπυκνωμένο χυμό ντομάτας.

Εκτέλεση συνταγής:

  1. Παίρνουμε ανά δύο τα φύλλα, αλείφουμε όλη την επιφάνεια με ντοματοχυμό και βουτυρώνουμε.
  2. Προσθέτουμε σε όλη την επιφάνεια τα ψιλοκομμένα αλλαντικά μας και αρχίζουμε και τυλίγουμε σε ρολό .
  3. Βουτυρώνουμε στο τελείωμα και τα κόβουμε σε κομμάτια (κάθε ρολάκι βγάζει 5 κομμάτια).
  4. Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
  5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

 

Καλή σας όρεξη!!!