

Σήμερα φίλοι μου θα φτιάξουμε μαζί γάβρο τηγανητό, όπως τον έκανε η Μικρασιάτισσα μάνα μου.
Απλά και εύκολα, μια συνταγή που θα αγαπήσετε αφού το αποτέλεσμα θα είναι κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερα νόστιμο.
Γάβρος τηγανητός,
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη, κορυφαίο παραδοσιακό μάγειρα
Υλικά:
1/2 κιλό γάβρο
Αλάτι
Ρίγανη
Κόκκινη γλυκιά πάπρικα
Σκόρδο τριμμένο
Μπούκοβο
Χυμό λεμονιού
Πελτέ ντομάτας
Εκτέλεση:
Μαρινάρουμε τα ψάρια με τα παραπάνω υλικά.
Πανάρουμε με:
Φρυγανιά
Αλεύρι
Κόκκινη γλυκιά πάπρικα.
Τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο.
Καλή σας όρεξη.





















