Φρουτοζελέ με γεύση κεράσι – Δροσερή γεύση

Σίσσυ Νίκα
Γράφει η Σίσσυ Νίκα – Δημοσιογράφος Γαστρονομίας και Πολιτισμού

Ένα γλυκάκι δρόσισμα για τον ουρανίσκο, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις ώρες.

Συμβάλλει και στην καλή πέψη και ενδείκνυται για ανθρώπους που έχουν προβλήματα με το στομάχι τους.

Φρουτοζελέ με γεύση κεράσι 1

Φρουί ζελέ με γεύση κεράσι ή φράουλα

Από την Έφη Γιαννοπούλου, Μύκονος

Υλικά για 4 άτομα

1 συσκευασία φρουί ζελέ κεράσι ή φράουλα

1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού βραστό νερό

1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού παγωμένο νερό

2 κ.σ. φρουτάκια ροδάκινο ή βερίκοκο

Φρουτοζελέ με γεύση κεράσι

Τρόπος παρασκευής

Διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου στο βραστό νερό και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί εντελώς.

Προσθέτουμε το παγωμένο νερό και ανακατεύουμε και πάλι.

Προσθέτουμε και τα φρουτάκια και ανακατεύουμε.

Μοιράζουμε το μείγμα σε 5 ποτήρια ή μικρότερα φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν για 1 ώρα περίπου.

Βγάζουμε από το ψυγείο και σερβίρουμε αμέσως.

Φρουτοζελέ με γεύση κεράσι 2

Αν θέλουμε διακοσμούμε με κρέμα σαντιγί ή αμύγδαλα ξασπρισμένα.

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στη χώρα για σήμερα Τετάρτη 22-3-2023
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023