Έρασμος: “Δωσ’ μου ένα όραμα ν’ αντισταθώ”

Print

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στις 7:00μ.μ, στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας

Την «αυλαία» της θεματικής εβδομάδας του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», με αφορμή την 25η Νοέμβρη – Διεθνή Μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, «ρίχνει» η εκδήλωση με τίτλο: «Δωσ’ μου ένα όραμα ν’ αντισταθώ», το απόγευμα της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου 2023, στις 7:00μ.μ, στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας.

Πρόκειται για μια θεματική βραδιά Μουσικής και Λόγου, σε συνδιοργάνωση με το ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια της Ελένης Αναγνώστου, με τη συμμετοχή της Σχολικής Χορωδίας Βέροιας και της Χορωδίας του Π.Σ. «ΑΙΓΕΣ» Βεργίνας.  Στην εκδήλωση συμμετέχει φιλικά η Ερμηνεύτρια και Μουσικός Μάγδα Θεοσίδου.  Θ’ ακουστούν τραγούδια και θα διαβαστούν λογοτεχνικά αποσπάσματα σχετικά με τη βία κατά των γυναικών.

Κείμενα διαβάζουν οι: Ελένη Αμανατίδου,  Χριστίνα Καραλή, Ευδοξία Μανωλοπούλου, Φράξη Τζίμα, Όλγα Χειμωνίδου, Κλειώ Χατζοπούλου, Ντίνα Παντούλη και Σπύρος Καραγιάννης.  Παίζει και χορεύει η Δέσποινα Γιάγκογλου. Στα κρουστά η Όλγα Αλεξίου. Κιθάρα, Κωστής Χαλάτσης. Κείμενά τους διαβάζουν επίσης, η Έλσα Κορνέτη, η Πόπη Φιρτινίδου και η Γιώτα Φωτιάδου – Μπαλαφούτη.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, και σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας, στο Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, θα συλλέξουμε τρόφιμα, για τη διανομή δεμάτων αγάπης σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες, κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς.

Καλείστε να συνδράμετε κατά την προαίρεση και τη δυνατότητά σας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

ΔΩΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ
Print

Η εν λόγω δράση εντάσσεται  στο Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027″
Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Προηγούμενο άρθροΤο Βαρόμετρο της Αγοράς Ακινήτων: «69,1% θεωρεί παράλογη την άνοδο, αλλά το 71,7% πιστεύει ότι θα συνεχιστεί»
Επόμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας Οδού, για τη μεταφορά υπερμεγεθών φορτίων