Επιβεβλημένη θεωρεί την παράταση του δικαστικού έτους η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ

Η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε σημερινή ανακοίνωσή της, θεωρεί επιβεβλημένη την παράταση του δικαστικού έτους

προκειμένου οι δικαστές του ΣτΕ να συνεισφέρουν «στον βαθμό που τους αναλογεί, στην κοινή προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας», λόγω κορονοϊού.

Ειδικότερα, η Ένωση αναφέρει ότι «ενόψει των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, η μείωση του χρόνου των δικαστικών διακοπών, τουλάχιστον καθ’ όσον αφορά στο Συμβούλιο της Επικρατείας, παρίσταται επιβεβλημένη, προκειμένου οι δικαστές του να συνεισφέρουν, στον βαθμό που τους αναλογεί, στην κοινή προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας».

«Οι δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου της Επικρατείας ασκούν τα καθήκοντά τους συναισθανόμενοι πλήρως την κρισιμότητα της παρούσας συγκυρίας, χωρίς να φείδονται προσπαθειών και χωρίς να έχουν ανάγκη παραινέσεων προς τούτο», προσθέτει.

Παν. Τσιμπούκης / ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΜ. Βορίδης: Κατανέμονται οι νέες άδειες φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το 2020
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Το 50% πιστεύει ότι θα κολλήσει τον κορονοϊό, το 87% κρίνει θετικά τις ενέργειες του Πρωθυπουργού και το 73% έχει αρνητικές συνέπεις στην εργασία- εισόδημά του- Δημοσκόπηση