Επίσκεψη του επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί» σε συνεταιρισμούς και ψυγεία φρούτων

Δίπλα στον αγροτικό κόσμο ο Νικόλας Καρανικόλας

Συνεταιριστικές μονάδες και διαλογητήρια – ψυγεία φρούτων επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης  (21.09.2023) ο νυν Δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος  στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί».

Ο κ. Καρανικόλας επισκέφθηκε αρχικά τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Κώστα Ταμπακιάρη, μέλη της διοίκησης και εργαζόμενους. Ο επικεφαλής του «ΕΝΑ Μαζί» επεσήμανε ότι ο δημοτική αρχή κατά την τετραετή θητεία της ήταν πάντοτε δίπλα στους αγρότες και στις συνεταιριστικές μονάδες, καθώς όπως τόνισε η αγροτική οικονομία και ο παραγωγικός κόσμος αποτελούν τον κορμό της τοπικής οικονομίας του Δήμου Νάουσας.

Αναφερόμενος στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου ο κ. Καρανικόλας υπογράμμισε ότι βασική προτεραιότητα είναι η ενίσχυση στα δίκτυα υποδομής, στις ασφαλτοστρώσεις και στην αγροτική οδοποιία.  Παράλληλα, πρόσθεσε πως η δημοτική αρχή δίνει έμφαση στα θέματα  άρδευσης, υπενθυμίζοντας τα σημαντικά έργα που έχει εντάξει η ΔΕΥΑΝ για το επόμενο διάστημα (αντιπλημμυρικά έργα στον κάμπο, κατασκευή λιμνοδεξαμενής για την αποταμίευση νερού άρδευσης)  αλλά και την μελέτη του φράγματος στην Γκλόμπα που αναμένεται να ενταθχεί σε χρηματοδοτικό «εργαλείο», παράλληλα με τους ταμιευτήρες νερού που δρομολογούνται σε συνεργασία με τους ΤΟΕΒ και τους συνεταιρισμούς.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας Κώστας Ταμπακιάρης  αφού τόνισε την άριστη συνεργασία που είχε ο ίδιος και ο συνεταιρισμός με την δημοτική αρχή, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Καρανικόλας ήταν πάντα παρών όπου και όταν χρειάστηκε να μας βοηθήσει σε κάτι. Στα 26 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον συνεταιρισμό είναι ο μοναδικός δήμαρχος που μας συνόδευσε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα για να σταθεί στο πλευρό μας και στα προβλήματα των αγροτών.».

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του «ΕΝΑ Μαζί» επισκέφθηκε την συνεταιριστική μονάδα του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος Αντώνης Πασχούλας και ακολούθησε συζήτηση με μέλη της διοίκησης του συνεταιρισμού για ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και τις συνεταιριστικές επιχειρήσεις.

Επίσης, ο κ. Καρανικόλας επισκέφτηκε τα ψυγεία-συσκευαστήρια «ΑΦΟΙ ΤΟΛΚΑ» και την επιχείρηση ψυγειομεταφορών «Γατουρτζίδης Κυριάκος Ι» που δραστηριοποιούνται στην Δημοτική Κοινότητα Κοπανού.

ΑΣΝ Νάουσας 1jpg Αφοι Τολκα

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη
Επόμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας