Επίσκεψη Νικόλα Καρανικόλα στο Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας πραγματοποίησε την Τρίτη (26.09.2023)  ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και εκ νέου υποψήφιος – επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΑ Μαζί.

Κατά την επίσκεψή του, ο  κ. Καρανικόλας συναντήθηκε με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας κ. Περικλή Ορδουλίδη, αστυνομικούς και προσωπικό,  εξήρε το σημαντικό και πολύτιμο  έργο που επιτελεί η Αστυνομία και διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας των δύο φορέων, με πρώτη προτεραιότητα, όπως είπε, την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε στις πρόσφατες σημαντικές  εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού του κτηρίου στο Διοικητήριο όπου στεγάζεται το Α.Τ. Νάουσας και υπογράμμισε την μεγάλη σημασία και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που θα έχει για την πόλη της Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής, η επαναλειτουργία της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων, στην οποία θα φιλοξενηθούν από τον Οκτώβριο 300 σπουδαστές.

26.09.2023 Aστυνομία 1

Προηγούμενο άρθροΣυνεδρίαση Κοινοβουλευτικής ομάδας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Αλληλεγγύη” Απόστολου Τζιτζικώστα σε Σίνδο, Ηλιούπολη και Καλαμαριά