Εκδηλώσεις με τίτλο «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη» διοργανώνει η ΝΔ με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (9-10/2/2024

Τα έργα που υλοποιούνται στην Ελλάδα με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας είναι το αντικείμενο δύο μεγάλων εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Οι εκδηλώσεις που έχουν τίτλο «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», θα εστιάσουν στο πολυδιάστατο θετικό αποτύπωμα του ΤΑΑ στην οικονομία και την κοινωνία και αναμένεται να προσελκύσουν κορυφαία στελέχη του ΕΛΚ και σειρά Υπουργών της ελληνικής Κυβέρνησης.

Στις εργασίες στην Αθήνα που θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, θα συμμετάσχουν ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, ο Πρόεδρος του ΕΛΚ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του στην Ευρωβουλή, Μάνφρεντ Βέμπερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται έπειτα από πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και επικεφαλής της Ευρωομάδας της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σε συνεργασία με τη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα και τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της ΝΔ και βουλευτή Σερρών, Τάσο Χατζηβασιλείου.

Δείτε τα προγράμματα των εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΣύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους: Κοπή βασιλόπιτας 2024
Επόμενο άρθροΟ Τάσος Μπαρτζώκας στον Άδωνι Γεωργιάδη για τη θέση σε λειτουργία του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Βέροιας – τη δημιουργία Σταθμού ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας – το Νοσοκομείο Νάουσας.